Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται η καθημερινή επιτυχημένη δράση της αστυνομίας σε Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη όπου έχει πέσει πολύ δουλειά ..

Εξιχνίαση κλοπής στη Μύκονο 
 Στις 14-07-2014 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου διάρρηξη περιπτέρου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος αφαίρεσε χρήματα και προϊόντα.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο 
 Στις 14-07-2014 το βράδυ συνελήφθη στην Παροικιά Πάρου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας 23χρονος υπήκοος Βουλγαρίας γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας ένας (1) αλλοδαπός που προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα για Ιταλία
Συνελήφθη προχθές (15.7.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 32χρονος υπήκοος Συρίας κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.
Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι ο κατηγορούμενος μετέβη στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένου διαβατηρίου βουλγαρικών αρχών επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση για Ιταλία.
Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας τέσσερις (4) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα για Δανία
Συνελήφθησαν προχθές (13.7.2014) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, τέσσερις υπήκοοι Συρίας (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 22, 31, 37 και 26 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ειδικότερα, προχθές το βράδυ οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων αρχών Βουλγαρίας και Ουγγαρίας αρχών επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Δανία.
Τα πλαστά διαβατήρια κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας στη Μύκονο
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες (14.7.2014) το βράδυ, σε κατάσταση σήψης, σε διαμέρισμα στη Μύκονο.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.
Για την εξακρίβωση της ταυτότητας του πτώματος, τα αίτια και τις συνθήκες διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: