Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Γ. Ν. Βλασερού με αύρα υποψηφιότητας ΠΑΣΟΚ

ΔΗΛΩΣΗ
Ιωάννη ΒλασερούΑπό παιδί υπηρετώ τον συνάνθρωπο. Γι’ αυτό και ακολουθώ τη δημοκρατική παράταξη. Παρακολουθώ και ακολουθώ πιστά το ΠΑΣΟΚ, από την ίδρυσή του έως και σήμερα. Υπηρετώ τη Δημοκρατία. Ακολουθώ τη δημοκρατική παράταξη σθεναρά, από θέση όχι ισχύος.
Πρώτα ο άνθρωπος και μετά όλα τα’ άλλα.
Αυτό διδάχτηκα ως νέος από τον Ανδρέα Παπανδρέου και μέχρι σήμερα το στηρίζω ως ιατρός, ως πολιτικό και κομματικό στέλεχος και ως άνθρωπος.
Για μένα το κίνημα, το ΠΑΣΟΚ, είναι εργαλείο ανακούφισης του λαού, εργαλείο επίλυσης των προβλημάτων του, εργαλείο προόδου και ανάπτυξης του τόπου.
Είναι λεπτομέρεια ποιός ηγείται. Είναι λεπτομέρεια ποιοί συγκροτούν την εκάστοτε ηγετική ομάδα του, όπως είναι και λεπτομέρεια οι συγκεντρώσεις, οι συναθροίσεις, οι κομματικές εκδηλώσεις.
Όλα τα κόμματα μιλούν για ενότητα, για ευημερία των πολιτών για το βάθεμα και το πλάτεμα της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.
Ποιος μίλησε με πράξεις για εθνική συνεννόηση, για άμβλυνση των αντιθέσεων, για γαλήνη και ηρεμία στον τόπο μας;
Ποιος μίλησε για εθνική συνοχή, για καταλλαγή των παθών, για κοινή πορεία;
Εμφυλιοπολεμικές κραυγές, διχαστικές κορώνες, δολοπλοκίες και εσωκομματικές διεργασίες διχασμού δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.
Ενόσω η Ελλάδα βουλιάζει, οι πολίτες πνίγονται και η ζωή μας γίνεται εφιάλτης.
Ζητούνται, λοιπόν, Άνθρωποι.
Ζητούνται Δημοκράτες.
Ζητούνται Έλληνες, με την πανανθρώπινη έννοια της λέξης
Ελπίζω και εύχομαι στην ανατολή της νέας χρονιάς, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Κυρίαρχος Λαός να εκλέξει τους Ανθρώπους εκείνους που θα «προχωρήσουν» τον τόπο ένα βήμα μπροστά.
Χρόνια Πολλά
Ιωάννης Βλασερός- Ιατρός
Αναπλ.Γραμματέας του Τομέα Υγείας Του ΠΑΣΟΚ
Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής Ιπποκρατείου Γ.Νοσοκομείου Αθηνών
Γεν. Γραμματέας Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Δεν υπάρχουν σχόλια: