Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

κιάλλες ΕΥΧΕΣ ...και ΜΗΝΥΜΑΤΑ !!!

Πολλές ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά με υγεία!
Εύχομαι το 2015 να είναι χρονιά ελπίδας, χρονιά ανατροπής, χρονιά ορόσημο για τη χώρα και το λαό μας.
Με δύναμη, γνώση, ειλικρίνεια και αυτοπεποίθηση, όλοι μαζί να πραγματώσουμε τις παναθρώπινες αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας.

                                                                                                    Νίκος Συρμαλένιος


Μήνυμα Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου για τα Χριστούγεννα

Η χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του  Θεανθρώπου αποτελεί  τον μέγιστο συμβολισμό  της ελπίδας για όλη την Χριστιανοσύνη. Σε μια εποχή που η κοινωνία μας πλήττεται και δοκιμάζεται καθημερινά,  σε μια εποχή  αβεβαιότητας , κρίσης  αξιών  και ανασφάλειας, αυτός ο συμβολισμός  αποκτά διαφορετική  διάσταση.
Η  πίστη και η  ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών που τους αγκαλιάζει όλους, για ένα μέλλον στο οποίο μπορεί κανείς να επενδύσει, να σχεδιάσει  και να ονειρευτεί , είναι πιο αναγκαία από ποτέ άλλοτε.  
Οι νησιώτες μας, παιδιά , μαθητές, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι , έχουν την ανάγκη να κρατηθούν όρθιοι και να δουν αυτό το μέλλον με αισιοδοξία.  Με ευχολόγια όμως δεν αλλάζει κάτι. Μόνο με αγώνες και μάχες της πρώτης γραμμής.
Αυτή τη  μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί, στο πλευρό των νησιωτών μας, ενωμένοι με μοναδικό μας στόχο να φέρουμε ξανά το χαμόγελο στα πρόσωπα τους ,  να επαναφέρουμε την πίστη τους.  

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά!

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη προς τους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν, εύχομαι η πνευματική και θρησκευτική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων να μας ευαισθητοποιήσει, ώστε να αισθανθούμε τα μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ελπίδας που πηγάζουν από τη Γέννηση του Θεανθρώπου.
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, το πνεύμα των Χριστουγέννων ας φωτίζει τις επιλογές στη ζωή μας.
Εύχομαι από καρδιάς, στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων να αποτελέσουν την αρχή μιας νέας δημιουργικής περιόδου, να φέρουν σε όλους μας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία προκριμένου να ξεπεράσουμε τη δύσκολη συγκυρία και να ατενίσουμε με περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μέλλον.
Η Γέννηση του Θεανθρώπου ας σηματοδοτήσει μια νέα αρχή, μια φωτεινή αφετηρία μιας κοινωνίας περισσότερο δίκαιης και συνεκτικής, χωρίς αποκλεισμούς και ανισομέρειες.
Αυτές τις ώρες, της θρησκευτικής κατάνυξης, της εσωτερικής γαλήνης και της οικογενειακής θαλπωρής, ο νους μας ας τρέξει σ’ εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας και ας γίνουμε ο κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας που θα μας συνδέσει στην προσπάθεια να σταθούμε δίπλα τους έμπρακτα και αθόρυβα.
Από βάθους καρδιάς εύχομαι σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, χαρά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.                             
Γιώργος Λεονταρίτης 
Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

O Πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

ΤΟΥ  ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΝΑΞΟΥ
Σας Εύχονται οι Αγιες μέρες που έρχονται
να φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας
& ο καινούργιος χρόνος ας είναι γεμάτος
Όμορφες στιγμές & πολλά χαμόγελα.

                      !! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  &  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !! 

C:\Users\BAGGELH\Pictures\merry_christmas_21.jpg

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (σε ποδόσφαιρο και στίβο) ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: