Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Εκτόξευση της επισκεψιμότητας στο blog μας - ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Η εκτόξευση της επισκεψιμότητας του blog μας είναι πρωτοφανής και μας έχει ενθουσιάσει. Αφού ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους αναγνώστες και επισκέπτες της ιστοσελίδα μας θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης να τους ενημερώνουμε  έγκυρα, έγκαιρα και
αντικειμενικά. Δεν μπορεί βέβαια κανείς να
παραγνωρίσει το γεγονός ότι ούτε επαγγελματίες της ενημέρωσης είμαστε ούτε το ανάλογο προσωπικό διαθέτουμε για να τα κάνουμε όλα τέλεια, όμως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επίσης πρέπει να διευκρινήσουμε ότι ο όρος "αντικειμενικότητα" στην ενημέρωση έχει να κάνει με μία σειρά παραμέτρων. Σαν στίγμα πολιτικό της φιλοσοφίας μας, δηλώνουμε ότι είναι η "δημοκρατία" και έννοιες συνακόλουθες με αυτήν όπως "πλουραλισμός", "σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον", "ελευθερία σκέψης και έκφρασης" κ.ά. που δυστυχώς στις μέρες μας χάνονται όλο και περισσότερο.
Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω πρέπει να πούμε ακόμη ότι συνεχίζουμε να λειτουργούμε μη κερδοσκοπικά, αλλά εθελοντικά και πρόθυμα στα πλαίσια της ενημέρωσης του πολίτη των νησιών μας και ιδιαίτερα του Ναξιώτη και του Μικροκυκλαδίτη. 
Επίσης οφείλουμε να αποφεύγουμε τις αντιγραφές κειμένων και φωτογραφιών άλλων ιστοσελίδων της Νάξου εκτός και άν αυτό γίνει στα νόμιμα πλαίσια και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, σε αντίθεση με λογικές "παπαγάλου" και "φωτοαντιγραφικού" blog.
Να σημειώσουμε τέλος ότι στο πρώτο 10ήμερο του Μάη οι επισκέψεις έχουν περάσει τις 27.000 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: