Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Kαταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για κυκλοφορία πλαστης αφίσας στη Σύρο


Αυτή η αφίσα κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες στο διαδίκτυο. Σημειώνουμε εξ αρχής πως δεν  ήταν γνωστό αν ήταν αληθινή η προϊόν photoshop από συκοφάντες, πάντως η εμφάνισή της ειδικά στα socialmedia προκάλεσε ποικίλα σχόλια και μάλιστα από αρκετούς συριανούς χρήστες. Όπως βλέπετε, η συγκεκριμένη αφίσα φέρει την υπογραφή της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (προφανώς της κεντρικής, μιας και σε επίπεδο Σύρου δεν υπάρχει Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ) και προσκαλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Σύρου υπέρ του Πακιστανού Αχμέτ Βάκας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της νεαρής Μυρτούς Παπαδομιχελάκη (πέρυσι το καλοκαίρι στη Πάρο).

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου έδωσε στη δημοσιότητα Δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο καταγγέλλει ως πλαστή την αφίσα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Είναι γνωστό ότι τα φασιστικά μορφώματα στερούνται πολιτικών επιχειρημάτων και σε αντιστάθμισμα χρησιμοποιούν κάθε είδους ανήθικα και χαλκευμένα μέσα.
Πρόσφατα, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως το facebook, διοχέτευσαν μια γκεμπελικής έμπνευσης, πλαστή, ακόμη και σε ημερομηνία αφίσα, δήθεν, προερχόμενη από την οργάνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται ότι καλούσε σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Σύρου για συμπαράσταση στον κατηγορούμενο για το βιασμό και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 15χρονης Μυρτώς στην Πάρο.

Η στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ - και για την αντιφασιστική του δραστηριότητα - έφτασε στο Ζενίθ, ακόμη και με την στήριξη και άλλων ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και συμμετέχει σε κάθε αντιφασιστική πρωτοβουλία, όπως το αντιφασιστικό δίκτυο, έως ότου αποκαλυφθεί ο ρόλος κάθε λογής νεοναζί και απομονωθεί από την ίδια την κοινωνία κάθε φασιστικό κατάλοιπο του παρελθόντος, που σκόπιμα αναβίωσαν και συντηρούν οι μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσης του λαού. Η μαζική δράση είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στους κάθε λογής νεοναζί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου, καλεί σε εγρήγορση τη Συριανή Κοινωνία, καλώντας την να αντιταχθεί σε κάθε φασιστική προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου.
Επιτέλους, με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν χωρούν πολιτικά παιχνίδια.






ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: