Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Καθάρισε» με Βούλγαρη ο Πανναξιακός το Περιστέρι

Στο 72’ ο Ψύχος απέκρουσε
εντυπωσιακά, σουτ του Βάσου
Αυτό που δεν κατάφερε η ΑΕΚ στην προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε η Ομάδα της Νάξου σήμερα  φτάνοντας τους 7 βαθμούς αλλά με 1 αγώνα λιγότερο (φωτορεπορταζ)
Αν και είχε τρεις εβδομάδες να αγωνιστεί ο Παννιαξιακός, εμφανίστηκε πιο… φρέσκος και επικράτησε 1-0 του Περιστερίου στην έδρα του.
Οι παίχτες του Γ. Βλαστού υπερήχαν  στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, περιορίζοντας το Περιστέρι, που δεν έβρισκε χώρους να κινηθεί και να απειλήσει. Ο αμυντικός προσανατολισμός των φιλοξενουμένων με την ελπίδα να αναζητήσουν κάποιες ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις αναχαιτίστηκαν απο τα συστήματα του Γ.
Βλαστού και τους παίχτες του που γυάλιζε το μάτι τους για τη νίκη. Ακούραστος για 70΄λεπτά ο αρχηγός Γ. Καρούσης έδωσε μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν και να δημιουργούν ευκαιρίες στα καρέ των φιλοξενουμένων. Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 53’, όταν ο Καρούσης έκανε τη σέντρα, ο Βάσος έκανε το πρώτο σουτ και στη συνέχεια ο Βούλγαρης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 72’ ο Ψύχος απέκρουσε σωτήρια σουτ του Βάσου (φωτό). Το Περιστέρι λίγο έλειψε να «κλέψει» τον βαθμό στις καθυστερήσεις (95΄) και να ξεράνει τους Ναξιώτες που κατέκλυσαν το γήπεδο, όταν ο Μπέλης βρήκε τον Συράκο μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του επιχείρησε πέρασε άουτ.
Καλή αλλά πολύ αυστηρή η διαιτησία που γέμισε με κίτρινες κάρτες τους παίχτες των δύο ομάδων.




Πανηγυρισμοί μετά το 1-0
Πανηγυρισμοί μετά το 1-0




Η αντικατάσταση του αρχηγού Γ. Καρούση

Καθυστερήσεις και εντάσεις

Στο 81΄μπαίνει ο Γ. Κατσάνης

Τα απαραίτητα "όλε" και το "ευχαριστώ" στους φιλάθλους





Πανναξιακός: Γιουργούσης, Σάββας (81’ Κατσάνης), Τσαρτσαράς, Μεσημέρης, Βάσος (90’ Δόνιας), Καλογερής, Καρούσης (70’ Ντούκα), Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Παπασταθόπουλος, Αριανούτσος

Περιστέρι: Ψύχος, Πλέστης (60’ Παναγόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Συμεωνίδης, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης Χ. (80’ Ηλιάδης), Συράκος, Χρόνης, Σαμπράκος (55’ Μπέλης)

Head-to-head

Πανναξιακός Α.Ο.StatsΠεριστέρι Α.Ο.
56,09%Chances43,92%
5Current rank4
2Matches3
1/1/0W/D/L (Total)1/2/0
0/1/0W/D/L (Home)0/2/0
1/0/0W/D/L (Away)1/0/0
4Points5
2 : 1Goals4 : 3
1Difference1
----Highest won home----
----Highest loss home----
Ερμής Ζωνιανών Α.Ο. - Πανναξιακός Α.Ο. 1:2Highest won awayΠεραμαϊκός Α.Π.Ο. - Περιστέρι Α.Ο. 2:3
----Highest loss away----

Δεν υπάρχουν σχόλια: